REFILL-IT Wij hervullen uw patronen voor inkjet printer
 
REFILL-IT
 
 
HomeOver onsProduktenTipsFAQContact
 

 

 

Uw cartridge leeg??

Gooi hem niet weg!!

Laat hem professioneel hervullen!!

100% garantie

Spaar geld en milieu!!

 

Disclaimer

Brouwers Zonen & Co
Lange klarenstraat 1
2000 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3 232 56 72
E-mail: info@refill-it.be
BE 404.757.640

Verantwoordelijk voor de inhoud:
Verwijzing naar de aansprakelijkheid:

De auteur is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of de kwaliteit van de geschreven informatie op deze website. De auteur kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor materiële of psychische schade, welke door het gebruik of niet gebruik van de aangeboden informatie veroorzaakt werd. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

De auteur heeft geprobeerd in alle publicaties de wet op bescherming van de copyrights van de grafieken, geluiden en teksten na te komen om respectievelijk licentievrije grafieken, geluiden en teksten te gebruiken. Mochten er op de deze website zich toch nog copyright beschermde grafieken, geluiden of teksten bevinden, dan kon de Copyright van de auteur niet vastgesteld worden. In geval van zo’n onbedoelde Copyright schending, worden de betreffende objecten na uw mededeling verwijderd dit na het kenbaar maken van uw copyright.

All brand names and trademarks are the properties of their respective holders and are for descriptive purposes only.

Bij de externe links gaat het om een subjectieve keuze van verwijzingen naar andere internet paginas. Voor de inhoud van die paginas zijn de betreffende uitbater/schrijver verantwoordelijk en aansprakelijk. Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van zowel illegale, persoonlijke kwetsingen, zedelijke of ethische aanstoten van de inhoud. Mocht u op zo’n link terecht komen zouden wij het op prijs stellen ons dit te melden.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden aangepast worden zonder de consumenten hierover in te lichten. Mocht er een product niet voorradig zijn vragen wij uw begrip hiervoor.

 

Tot 70% Goedkoper

Waarom nog teveel betalen??

Hervul je cartridge tot 10 keer opnieuw!!

http://www.burodeal.be

 
 

REFILL-IT • Lange Klarenstraat 1 • 2000 Antwerpen • info@refill-it.be
Disclaimer
All brand names and trademarks are the properties of their respective holders and are for descriptive purposes only.